Høysand camping

Hoysand-Camping-18

Attraksjoner

Fra oss er det kort vei til en rekke aktiviteter. På campingplassen har vi blant annet et flott minigolf anlegget med hele tre forskjellige minigolfbaner.

I distriktet finner du noe av det flotteste Norge har å by på fra historiske byer og festninger, til helleristninger fra bronsealderen. Eller hva med en fartsfylt dag på Rudskogen Motorsenter?

nærområdet

På området vårt finner du et stort minigolfanlegg med tre baner som alle har 18 hull.

Distriktets største og beste badestrand. Ønsker du mer privat initiativ kan bassenget til Quality Hotell på Grålum være et godt alternativ. Der finner du innendørs badeland med sklier og masse vannaktiviteter. 

God muligheter for fiske fra egen brygge og et yrende sjøliv.

Båthavn med stor aktivet.

Minigolf

Vi har tre ulike minigolfbaner, alle har 18 hull.

BADING

Det er kort vei til en av Østfold beste badesrender.

strandvolleyball

Strandvolleyballbanen er populær hele dagen.

Restaurant Salt er naboen vår. Nyt den vakre utsikten over Skjebergkilen med god mat og drikke. Her kan du også leie lokaler som passer til ditt arrangement, eller du kan bestille mat til ditt selskap.

Fredriksten

distriktet

Fredriksten festning i Halden er et av Europas fineste festningsanlegg med flere museer. Den historiske festningen der den svenske kongen Carl XII ble skutt i en løpegrav i 1718. Festningen ligger en kort kjøretur unna Høysand camping.

Brekke sluser er Europas høyeste sammenhengende slusetrapp.

Med sin løftehøyde på 26,6 meter, fordelt på fire slusekamre, er Brekke Europas høyeste sluseanlegg.

Rød Herregård i Halden er noe utover et vanlig museum, og er åpent hele året.

Stedet har en 300 år gammel historie og interiøret er som da Rød var bebodd, med stilmøbler, kunst og jakttrofèer.

Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner.

Gamlebyen er ikke bare godt bevart, den er også spill levende. Butikkene, galleriene og kaféene syder av liv, og gammel historie blir som ny når 1700-tallet møter nåtiden.

Hafslund Hovedgård er en av landets mest praktfulle og best bevarte herregårder fra senbarokken, og hovedbygningen er et fredet kulturminne. Hovedgården dateres tilbake til 1400-tallet og var trolig et krongods. 

Oldtidsruta byr på Norges mest konsentrerte samling av oldtidsminner fra bronsealder og eldre jernalder. Oldtidsruta svinger seg fra Skjebergsletta i sør, til Fredrikstad og utover Hvalerøyene i vest, nordover igjen til Hafslund ved Sarpsborg og tilbake til Solbergkrysset.

Rudskogen Motorsenter ble i 2006 valgt som hovedanlegg for motorsport i Norge.
I tillegg til vår asfaltbane for racing og roadracing og vår internasjonale gokartbane finnes det et offroadanlegg med motocross og enduro.

Svinesund er et handelsområde ved grensen mellom Norge og Sverige. Du finner det ved E6 mellom Halden og Strømstad. Svinesund tiltrekker seg mange tusen kjøpelystne nordmenn hvert år som krysser grensen for å handle matvarer, alkohol, tobakk og andre varer.